Sesiune de comunicări – 29 octombrie 2015În cadrul celei de-a doua sesiuni de comunicări LIDER Plus pot participa doar studenții înscriși în proiectul LIDER Plus, mai puțin cei care au participat în prima sesiune de comunicări LIDER Plus.
 
1. ÎNSCRIEREA (14 octombrie - 27 octombrie 2015 28 octombrie 2015)
Pentru a participa la sesiunea de comunicări te invităm să urmezi următorii pași necesari.
  1. Completează formularul de înscriere de mai jos până la data de 27 octombrie 2015, ora 17.00 28 octombrie 2015, ora 14.00 La înscriere, alege una dintre ariile tematice ale proiectului: bună guvernare, egalitate de șanse sau comunicare publică. Fișa de înscriere va fi publicată pe site-ul Facultății de Științe Politice.
  2. Redactează o lucrare și apelează la îndrumarea expertului pe aria tematică pe care ai ales-o.
  3. Participă la minim una dintre sesiunile de informare pe ariile tematice bună guvernare, comunicare publică și egalitate de șanse.
  4. Participă la unul dintre atelierele LIDER Plus de dezvoltare a abilităților.
  5. Asigură-te că ai participat la sesiunile de consiliere LIDER Plus.
  6. Trimite lucrarea în forma finală pe adresa de e-mail irina@activewatch.ro, până pe 27 octombrie 2015, ora 17.00. 28 octombrie, ora 14.00.
Pentru detalii cu privire la condițiile de participare și condițiile de redactare a lucrării, accesează  METODOLOGIA DE PREMIERE sau descarca metodologia in format .pdf
 
2. PREGĂTIREA LUCRĂRII (14 octombrie - 28 octombrie 2015)
Pregătește lucrarea pentru sesiunea de comunicări participând la cel puțin una din sesiunile de informare LIDER Plus care acoperă ariile tematice bună guvernare, egalitate de șanse și comunicare publică. Experții în bună guvernare, egalitate de șanse și comunicare publică te vor îndruma cu exemple de studii de caz, bibliografie și alte idei sau informații de care ai nevoie.
Poți comunica direct cu experții alocați fiecărei arii tematice.
Bună Guvernare cu Irina Zamfirescu – irina@activewatch.ro
Egalitate de Șanse cu Adrian Szelmenczi – adrian@activewatch.ro
Comunicare Publică cu Răzvan Martin – razvan@activewatch.ro

3. SESIUNILE DE INFORMARE LIDER Plus
Auzim frecvent pronunțate concepte precum „bună guvernare”, „egalitate de șanse” sau „comunicare publică”, fără a putea suprapune acțiuni și profesioniști din lumea reală. Vei avea ocazia să descoperi profesioniști din aceste domenii și vei învăța chiar de la aceștia cum conceptele se pot transforma în acțiune. Alege sesiunea de informare în funcție de tema lucrării tale.
Pentru mai multe informații, contacteaz-o pe Irina Zamfirescu - irina@activewatch.ro.

Comunicarea publică cu Răzvan Martin - 16 octombrie 2015, ora 11.00 și 23 octombrie, ora 11.00
Care este rolul comunicării publice și cine sunt actorii relevanți în acest proces?  Cine face agenda publică în România? Agenda publică ține cont de agenda cetățeanului? Căutăm împreună răspunsuri în cadrul atelierelor. În cadrul acestora vom prezenta și instrumentele pe care media și cetățenii le au la dispoziție pentru a accesa și distribui informații de interes public provenite de la autorități.

Buna guvernare la români cu Irina Zamfirescu - 19 octombrie 2015, ora 14.00, 25 octombrie, ora 12.00 și 27 octombrie, ora 13.00
În ce măsură decidenții publici înțeleg să implice cetățenii în luarea deciziilor și în ce măsură cetățenii sunt interesați de astfel de demersuri. Transparența decizională reprezintă un deziderat sau doar constrângere legală? Ce înțeleg cetățenii din proiectele care le sunt prezentate ca fiind „spre dezbatere publică” și care este importanța unei astfel de „dezbateri” în economia deciziei finale?

Discriminarea în România cu Adrian Szelmenczi - 20 octombrie 2015, ora 12.00 și 22 octombrie, ora 12.00
Care este amploarea discriminării în România și cine sunt cele mai frecvente victime ale ei? Care ar trebui să fie strategiile de contracarare a acestui fenomen?

 
4. ATELIER DE DEZVOLTARE A ABILITĂȚILOR LIDER Plus (23 octombrie, ora 12.30)
În cadrul atelierului, îți vei exersa abilitățile de comunicare, de lucru în echipă, de management al carierei, dar și abilitățile necesare participării cu succes în cadrul unui interviu de angajare.
Pentru mai multe informații, contacteaz-o pe Laura Roșca - lora.rosca@gmail.com.
 
 5. SESIUNILE DE CONSILIERE LIDER Plus (14 octombrie - 27 octombrie 2015)
Nu uita să participi la sesiunile de consiliere individuală și de grup. În cadrul sesiunilor de consiliere individuală va fi realizat profilul tău, punându-se accent pe abilitățile și interesele tale profesionale.
Pentru mai multe informații, contactează-l pe Mircea Toma: mircea2toma@yahoo.com.
 
6. SESIUNEA DE COMUNICĂRI LIDER Plus (29 octombrie 2015)
Sesiunea de comunicări va avea loc la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității din București, Sala Negulescu (sediul din Strada Negru Vodă, nr.3), în 29 octombrie 2015, începând cu ora 11.00. Vor participa în competiție toate lucrările transmise pe adresa de e-mail irina@activewatch.ro, până pe 28 octombrie 2015, ora 14.00.
Detaliile cu privire la sală și intervalul orar de desfășurare vor fi comunicate studenților înscriși.
Pentru regulamentul competiției, intră pe www.liderplus.itc.ro.
Pentru informații și îndrumări, contacteaz-o pe Irina Zamfirescu - irina@activewatch.ro.

123456FORMULAR INSCRIERE

Cod vizual


Prin transmitrea acestui formular, declar că doresc să mă înscriu la sesiunea de comunicări LIDER Plus.