A+ A-

Despre LIDER Plus

LIDER plus este un program integrat de orientare, consiliere profesională, mentorat și practică la potențiali angajatori relevanți pentru domeniile bună guvernare, egalitate de șanse și comunicare publică. În anul universitar 2014-2015, 360 de studenți ai Facultății de Științe Politice din cadrul Universității din București vor efectua stagii de practică în cadrul acestui program. De asemenea, 30 de potențiali angajatori, din zona instituțiilor publice, organizațiilor neguvernamentale și a companiilor relevante pentru domeniile de practică ale studenților, vor deveni partenerii Facultății de Științe Politice și vor derula stagii de practică pentru studenți.

Pentru facilitarea parcurgerii programului, am creat platforma online LIDER Plus. Fiecare dintre studenții înscriși în program va primi datele de logare în contul propriu și își va putea gestiona documentele de practică online, până la momentul predării fizice a acestora. Consultă Instrucțiunile de utilizare a platformei online LIDER Plus.

Până la finalul proiectului, cel puțin 40 de studenți stagiari vor fi angajați. În plus, 30 de studenți înscriși în program vor primi premii de excelență în cadrul Sesiunilor de comunicări LIDER Plus. Mai multe detalii despre etapele programului, în secțiunea Nota 10 la practică.

LIDER plus este un program derulat de ActiveWatch în parteneriat cu Universitatea din București și Asociația Marketer Club în perioada mai 2014 – noiembrie 2015. Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resureselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

ActiveWatch este o organizație de drepturile omului, cu o istorie de 20 de ani, care militează pentru comunicare liberă în interes public pe patru domenii majore de intervenție : libertate de exprimare, bună guvernare, antidiscriminare și educație media.

Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității din București, fondată în 1991, promovează o perspectivă deschisă asupra societății prin programe inovatoare de studii, fiind singura facultate de științe politice din România care oferă cursuri în limba română şi în două limbi de circulație internațională (engleză și franceză).

Asociația Marketer Club este o organizație nonguvernamentală, care are ca scop educarea, informarea și cercetarea în domeniul marketingului atât în mediul universitar, cât și în cel profesional.