A+ A-

Înscrie-te cu o lucrare la SESIUNEA DE COMUNICĂRI LIDER Plus


ActiveWatch în parteneriat cu Marketer și Universitatea din București te invită să participi la Sesiunea de comunicări LIDER Plus. Evenimentul va avea loc vineri, 3 aprilie 2015, în cadrul Facultății de Științe Politice, Universitatea din București.

Scrie o lucrare pe una dintre temele de concurs: BUNĂ GUVERNARE, EGALITATE DE ȘANSE, COMUNICARE PUBLICĂ. Autorii celor mai bune cincisprezece lucrări vor fi premiați cu 1000 de lei fiecare.
 
Pregătește lucrarea pentru sesiunea de comunicări participând la cel puțin una din sesiunile de informare LIDER Plus. Experții în bună guvernare, egalitate de șanse și comunicare publică te vor îndruma cu exemple de studii de caz, bibliografie și alte idei sau informații de care ai nevoie. Poți comunica direct cu experții alocați fiecărei arii tematice.
BUNĂ GUVERNARE cu Irina Zamfirescu – irina@activewatch.ro
EGALITATE DE ȘANSE cu Adrian Szelmenczi – adrian@activewatch.ro
COMUNICARE PUBLICĂ cu Răzvan Martin – razvan@activewatch.ro

Completează formularul de înscriere online și predă lucrarea pe e-mail (loredana@activewatch.ro), până miercuri, 11 martie 25 martie 2015.


Detaliile cu privire la conditiile de redactare a lucrării și condițiile de participare în cadrul Sesiunii de comunicări LIDER Plus sunt publicate aici.

În cadrul sesiunii de comunicări LIDER Plus pot participa doar studenții înscriși în proiectul LIDER Plus, în Semestrul I al anului universitar 2014 - 2015.